RESERVATION

Praktische kant

Direct bij aankomst nodigen we u uit, zowel uit praktische overwegingen als voor uw eigen comfort en welzijn, om uw schoenen uit te trekken en een nieuw paar heerlijke pantoffels aan te trekken.

DSC_7783

Voor de verlichting van uw bagage en uw geest proberen wij ervoor te zorgen dat alle producten die nodig zijn voor een geslaagd verblijf bij uw aankomst in de gîte aanwezig zijn.

Hier volgt de lijst met producten die u niet mee hoeft te nemen:

Suiker, zout, allerlei soorten kruiden, olie, azijn, koffiefilters, zeepblokjes voor de afwasmachine, vershoudfolie, bakpapier, handzeep, afwasmiddel, allesreiniger, vloerreiniger, sponzen, vaatdoekjes, vuilniszakken, theedoeken, dweilen, keukenpapier, keukenhanddoeken, pantoffels, toiletpapier.

Het is voor ons uitermate belangrijk om een vertrouwensband en een relatie van wederzijds respect met onze gasten op te bouwen. We ontvangen dan ook graag gezinnen, families, vriendengroepen met kinderen of groepen collega’s in onze gîte. Voor groepen jongeren en activiteiten zoals vrijgezellenfeestjes is dit niet het juiste adres.

Aankomst- en vertrektijden

  • Voor de huur van een weekend: aankomst op vrijdag 18u, vertrek op zondag vóór 20u.
  • Voor de huur van een lang weekend: aankomst op vrijdag 18u, vertrek op maandag vóór 10u.
  • Voor de huur van een midweek: aankomst op maandag 18u, vertrek op vrijdag vóór 10u.
  • Voor de huur van een week: aankomst op maandag of op vrijdag 18u, vertrek op de volgende maandag of vrijdag vóór 10u.