RESERVATION

Le Petit Somme Na+Cl-

sigle-handicape
sigle-interdiction-fumer
sigle-voiture
sigle-animaux-non-admis

gîte de charme 22 personen en twee zoutgrotten

Rue du Moulin 2, 6940 Durbuy (Petite Somme)
Telefoon 086 32 21 34  – Email reservation@lepetitsomme.be
IBAN BE85 0017 6177 2806

Bij ons voelt u zich thuis!

Het gevoel van logeren in een hotel of van heerlijk knus thuis zijn, dat biedt een verblijf in de “Gîte du Petit Sommes”. Profiteer van alle gemakken, het plezier en de zorgeloze luxe die u bij ons vindt!  

Onze gîte is gelegen op slechts 4 km van Durbuy, « het kleinste stadje ter wereld ». Vanuit ons ideaal gelegen « basiskamp » kunt u dit unieke en charmante plaatsje bezoeken. Wandel- en fietsliefhebbers vinden er hun geluk, want de bosrijke streek vol met velden en vergezichten biedt u de mooiste fiets- en wandelpaden. Geschikt voor uitstapjes in elk seizoen!

Een geschiedenis en een ziel

De aanblik van de huidige gîte is het resultaat van twee volle jaren werken aan ons voormalige hotel. Het gebouw uit de 16e eeuw is volledig gerenoveerd en de oppervlakte is  verdubbeld om nog meer comfort te kunnen bieden. Alleen de voorgevel en de binnenste houten balken zijn bewaard gebleven. Zij helpen ons eraan te herinneren dat het gebouw een geschiedenis en een ziel heeft. En waarom we er ons zo goed voelen…

Luxe, comfort en rust

Voor dit nieuwe gebouw zijn de volgende drie woorden het meest van toepassing: luxe, comfort en rust. En niet te vergeten de ruimte, want het gebouw heeft een oppervlakte van 550 m². Een waar gevoel van vrijheid zal u overvallen. De vloerverwarming in de gehele gîte geeft een heerlijk gevoel van welzijn. Beleef samen met familie of vrienden een onvergetelijke tijd.

Voor 22 personen

De gîte is geschikt voor groepen van maximaal 22 personen. Het bijzondere aan het gebouw is dat haar capaciteit geen optelsom is van verschillende kleinere gîtes, zoals bij andere logementen wel vaak het geval is. De grote gemeenschappelijke ruimtes beïnvloeden zonder twijfel de saamhorigheid, de groepsgeest en het plezier van samen delen zonder van elkaar gescheiden te worden.