RESERVATION

Chef-kok aan huis

Wilt u vooral volop genieten en verplichtingen waarvan u er thuis al zoveel heeft vermijden? Wie neemt wat mee? … Wie doet de boodschappen? … Wie ruimt de tafel af? … Vergeet al deze stress! Wij bieden de service van een chef-kok aan huis. Op deze manier heeft u ook geen Bob nodig, aangezien u ter plaatse blijft slapen… U kunt kiezen uit verschillende formules en hoeft slechts bij uw reservering uw keuze te bevestigen.

Teamcooking

Zin om fijne momenten te beleven in goed gezelschap? Door middel van teamcooking leert u samen heerlijke gerechten bereiden. Onze chef-kok aan huis biedt kookcursussen voor groepen. Met uw eigen team (minimaal 12 personen) bereidt u in twee uur een overheerlijke maaltijd voor (hoofdgerecht en dessert), die u vervolgens natuurlijk onder het genot van een glaasje mag proeven. Dit alles wordt u aangeboden voor de prijs van € 38,50 (per persoon inclusief alle ingrediënten). Deze optie moet bij uw reservering worden bevestigd.

Bierproeverij

Wanneer sommigen plezier beleven aan teamcooking zijn er anderen die de voorkeur geven aan bepaalde drankjes. Wij bieden de komst aan van een bierexpert die u de smaken van verschillende soorten hop uit de regio leert kennen en van elkaar leert onderscheiden. Het aanwijzen van een Bob is niet nodig, u deelt de maaltijd en logeert ter plaatse. Deze optie moet bij uw reservering worden bevestigd.